Rengöra avlopp

rengöra avlopp

Konkreta, handfasta tips på hur du enkelt rensar ditt avlopp med hjälp av olika sorters metoder. Det behöver inte vara svårt att rensa avloppet. Filmen beskriver hur du rengör vattenlåset i köksavloppet. Illaluktande avlopp orsakas ofta av smuts och bakterier som fastnat i avloppsröret. Använd ett rengöringsmedel som både löser upp smutsen och desinficerar röret, till exempel Domestos White & Sparkle. Tänk på att alltid noga följa instruktionerna på förpackningen. Rengör rören regelbundet för att.

Rengöra avlopp - varken

Har barnen geggat ner skinnsoffan eller måste du panikstäda innan gästerna kommer? Läs mer om det här. Guide vid elproblem Guide vid stopp i avloppet. Här hittar du enkla lösningar för att få bort lukten, samt tips för att framöver förebygga illaluktande avlopp! Ring oss så hjälper vi er!

Rengöra avlopp - oss

Blanda ca 1 dl helt vanligt bordssalt och 1 dl bakpulver. Din e-postadress  E-postadressen är ogiltig. Slipp svarta fogar i badrummet. Så snuskigt är ditt badrum Badrum Har du koll på bakteriehärden i ditt badrum? Avloppslukt i badrummet från till exempel handfat och badkar beror ofta på att vattenlåset är fullt av smuts och därför motarbetar sig själv. Och nej, lösningen är aldrig starka och frätande medel.