Svenssons möbler

svenssons möbler

Välkommen till Svenssons specialsnickerier. Min verkstad är alltid öppen för nya och spännande idéer. Massproducerade trämöbler utan själ är det värsta jag vet. Berätta vad du är ute efter så hjälper jag dig att få vad du vill ha och lägger samtidigt in min mångåriga erfarenhet och kunskap i möbeln. Jag föredrar att arbeta. Svenssons Möbler Lammhult. Åt Svenssons Möbler i Lammhult har Techtak lagt om totalt m2 papptak till Protan Vacuumtak. Man passade även på att tilläggsisolera några av takytorna. Satsningen Studio Svenssons – en inredningstjänst med professionella inredare – kommer även att husera i de nya lokalerna. Tjänsten hjälper den inspirerade att fånga rätt känsla i bostaden genom gedigen kunskap om möbler och hemmiljö. Senaste trenderna och nyheterna inom inredning – få.

Svenssons möbler - Morgan Foundation

Martin Bäckman har drivit företaget i 14 år och känner att det är dags att lämna över stafettpinnen. Hennes skapande kännetecknas ofta av ett poetiskt och lekfullt förhållningssätt där vardagen blir en inspirationskälla. Förändringar Paret har planer på att förändra butiken, men inget drastiskt kommer ske. För att redigera dina företagsuppgifter, så krävs det att du registrerar ett kostnadsfritt företagskonto på under 1 minut. Visa fler bolag på denna adress. Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Aller media.

Svenssons möbler Video

Blästring möbler Våra inredare är vana vid att jobba med olika typer av stilar och hem — vare sydney opera house det är en villa, en funkislägenhet eller en sekelskiftesvåning. Anna är utbildad Visual Merchandiser och har arbetat länge inom möbelbranschen, däribland som inredningsstylist. Annette Annettes stora intresse microsoft mus inredning tog henne till London där hon utbildade sig till inredningsarkitekt. Affären ramel online Lägg till hemsida Lägg till e-post. Tova Tova är utbildad inrednings- och butikskommunikatör vid Linnéuniversitetet i Växjö. svenssons möbler